Het team

Afhankelijk van het project stellen we een team van specialisten samen.
Vaste gezichten binnen de projectteams zijn:

Esther Blok

Esther Blok

Projectmanagement | Art Direction

Het is de kracht van Esther om dat wat iemand doet, voelt en wil om te zetten in beeld (kleur, typografie, fotografie en/of illustraties). Ze combineert een creatieve insteek met een zakelijke blik: wat is echt nodig en is omzetverhogend? Is het bijvoorbeeld nuttig om zelf beeld te maken of kun je het beter aankopen? Ze gelooft erin dat je met minimale ingrepen veel kunt bereiken.

Lisette Geel

Lisette Geel

ID-onderzoek | Communicatieadvies | Tekst

Alleen iemand die benieuwd is naar wat je te vertellen hebt, kan je de woorden geven die bij je passen. Woorden die de waarde van je bedrijf naar voren brengen. Lisette brengt organisaties en professionals bij zichzelf en hun waarde en geeft daar de juiste woorden aan. Dit doet zij door intense gesprekken te voeren en de juiste vragen te stellen.

Daisy van Tol

Daisy van Tol

Vormgeving | DTP

Huisstijl en beeldconcept klaar? Dan kan het doorvoeren beginnen! Stationary, brochures, signing, verpakkingen, menukaarten, posters, advertenties ... Dankzij de brede grafische kennis van Daisy zijn de mogelijkheden eindeloos. Daisy is direct, duidelijk en snel, maar ook secuur. En daarom ook de aangewezen persoon om jouw nieuwe huisstijl eerst vast te leggen in een duidelijke huisstijlkaart.